دکتر ایازی در نشست تخصصی مدیران آموزش سلامت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور:فن آوری های دیجیتال را وارد حوزه سلامت کنیم/ پایش سطح سواد سلامت مردم در وزارت بهداشت .دکتر ایازی گفت: یکی از اهداف ما در وزارت بهداشت این است که سواد سلامت مردم را مورد پایش قرار دهیم و برای این کار باید از ظرفیت های درون و بیرون وزارت بهداشت بهره ببریم.دکتر محمد هادی ایازی، معاون اجتماعی وزارت بهداشت،در حاشیه اختتامیه نخستین جشنواره رسانه
هایدیجیتال و در نشست تخصصی مدیران آموزش سلامت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن اشاره به این که این نشست فرصتی برای ارتقای سلامت ایرانیان است، گفت: هرچه اکنون در حوزه سلامت سرمایه گذاری کنیم ولی سواد سلامت مردم را افزایش ندهیم، در ارتقای سلامت نقشی نخواهیم داشت.
وی با اشاره این که ضروری است فن آوری های نوین و دیجیتال را وارد حوزه سلامت کنیم، خاطرنشان کرد: یکی از مباحث جدی دولت دوازدهم مساله اجتماعی شدن سلامت است. این مساله ساده نیست و بارها مورد تاکید مسئولان دولتی و اسناد بالا دستی قرار گرفته ضمن این که تمام حوزه های وزارت بهداشت را تحت تاثیر قرار می دهد.
دکتر ایازی با بیان این که در بند 2 و 11 سیاست های کلی نظام سلامت نیز به اجتماعی شدن سلامت تاکید شده، افزود: در این مفهوم، موضوع مشارکت مردم، همکاری های بین بخشی، ارتقای سواد سلامت، و عدالت در سلامت گنجانده شده است. فراموش نکنیم که افزایش سواد سلامت، بخش عمده ای از هزینه های نظام سلامت در حوزه درمان را کاهش می دهد.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت در ادامه گفت: یکی از اهداف ما در وزارت بهداشت این است که سواد سلامت مردم را مورد پایش قرار دهیم و برای این کار باید از ظرفیت های درون و بیرون وزارت بهداشت بهره ببریم.
دکتر ایازی اضافه کرد: تا کنون بیش از 85 هزار دقیقه فیلم کوتاه، سریال، انیمیشن، و ... با موضوع سلامت از طریق سازمان صدا و سیما پخش شده است و شورای فرهنگی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت از سازمان ها و دستگاه های مختلف خواسته در افزایش سطح سواد سلامت مردم دخیل باشند.
وی با تاکید بر این که شورای فرهنگی سلامت باید در تمامی دانشگاه های علوم پزشکی راه اندازی شود، ادامه داد: یکی از مشکلات ما این است که تا به حال از ظرفیت نهادهای مختلف در اجتماعی کردن سلامت استفاده نکرده و در این زمینه شاهد پیشرفتی نبوده ایم.
دکتر ایازی خاطرنشان کرد: یکی از ضروریات رسیدن به این هدف، مشارکت مردم و شکل گیری کانون های سلامت است. ضمن این که داوطلبان و سفیران سلامت نیز در نیل به این هدف تاثیر فراوانی دارند.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت در پایان گفت: تایین نقشه راه برای تربیت سفیران سلامت کودک و نوجوان نیاز به شکل گیری کارگروه هایی در وزارت بهداشت