یک وکیل دادگستری تشریح کرد:نکاتی که سالمندان باید برای تقسیم اموال خود توجه کنند.دکتر خالقیان گفت: اگر افراد بازنشسته و سالمند تصمیم به تقسیم اموال بین فرزندان خود می گیرند باید نکات مهم و ضروری را در این رابطه رعایت کنند.دکتر خالقیان گفت: اگر افراد بازنشسته و سالمند تصمیم به تقسیم اموال بین فرزندان خود می گیرند باید نکات مهم و ضروری را در این رابطه رعایت کنند.برنامه ” چشم و چراغ ” با محوریت سالمندان و بازنشستگان و در ارتباط تلفنی با دکتر جواد خالقیان
وکیلپایه یک دادگستری از شبکه رادیویی گفت و گو به روی آنتن رفت.وکیل پایه یک دادگستری در مصاحبه با رادیو گفت و گو در رابطه با تقسیم اموال بین فرزندان در زمان بازنشستگی و سالمندی بیان کرد: اگر افراد بازنشسته و سالمند تصمیم به تقسیم اموال بین فرزندان خود می گیرند باید نکات مهم و ضروری را در این رابطه رعایت کنند.
وی در توضیح این مطلب افزود: در ابتدا باید مشخص کنند که آیا این تقسیم طبق سهم الارث است و یا خیر. امام معصوم (ع) در حدیثی می فرمایند: ” در بین وارثان خود کینه ایجاد نکنید.” این حدیث اشاره دارد به اینکه سعی کنیم سهم فرزندان را طبق سهم الارث یا به طور مساوی پرداخت کنیم.
دکتر خالقیان یادآور شد: تاکید ما بر این است که اگر فردی تصمیم به تقسیم اموال خود گرفته باید حق سکونت مادام العمر را برای خود کنار بگذارد که تا زمانی که زنده است در آن مکان زندگی کند و فرزندان خانه را نفروشند.
وکیل پایه یک دادگستری در رابطه با بهترین روش انتقال اموال به وارثان اظهار داشت: بهتر است که انتقال اموال به صورت رسمی انجام شود و در دفاتر اسناد رسمی صورت بگیرد تا هیچ شک و شبهه ای برای وارثان باقی نماند و و اختلاف و مشکلی در آینده بین فرزندان ایجاد نشود.
دکتر خالقیان ادامه داد: البته این کار را با سند عادی هم می توانند انجام دهند و این روش هم معتبر است اما اگردر آینده تعدادی از وارثان اعتراضی داشته باشند بقیه وارثانی که این سند را قبول دارند باید به دادگاه بروند و پیگیری های لازم را از این طریق انجام دهند.
وکیل پایه یک دادگستری در پایان برنامه چشم و چراغ رادیو گفت و گو مطرح کرد: تقسیم ارث میان فرزندان از طریق وکالتی حتی وکالت بلاعزل را توصیه نمی کنیم چراکه با فوت موکلاین وکالت باطل می شود و اعتباری ندارد.
دکتر خالقیان در پایان مطلب تاکید کرد: اگر بازنشستگان و سالمندان تصمیم بر این کار گرفتند اموال خود را با سند رسمی به وارثان خود انتقال دهند.
منبع: شبکه رادیویی گفت و گو